free music promotion

We provide musicians/bands/performers with appearances on our Facebook and Instagram pages. Their 1-1 latest songs can be added to the viral Spotify playlist called World Top Musicians, bringing a significant audience to the performers.

PURPOSE OF OUR SITE

We are working to boost the music life. Nowadays, it is becoming increasingly difficult to stand out in the huge media noise. However, social media platforms offer an excellent opportunity to reach a relevant audience.

we promote your music

Following the release, we will use all social media marketing tools to promote the musicians' content and manage Facebook and/or Instagram campaigns and YouTube and/or Spotify promotions. We can also help with other social media marketing activities.

QUOTE

Within the framework of our paid services, you can choose from our fixed promotional packages, or we will compile a unique package tailored to your needs. It is really effective to link the promotion to a new look, e.g., an album release or clip premiere.

0
Partners
0
Customers
0
Promotional campaigns

Rólunk mondták

A Dal-Horizonttal való együttműködésünk a második nagylemezünk megjelenésénél kezdődött. Ebben a fontos időszakban jelentős hozzájárulás érkezett az ő szolgáltatásuk révén, ami fokozottan növelte az album sikerességét. Amellett, hogy első pillanattól kezdve professzionális és rugalmas hozzáállást tapasztaltunk, emberileg is közel kerültünk egymáshoz. Minden olyan zenekarnak/előadónak ajánljuk, akik hisznek a dalaikban és akik arra vágynak, hogy szélesebb közönséghez eljussanak.
„Aki a zeneiparban dolgozik, az jól tudja, hogy ma már sajnos nem elég “csak” jó zenét csinálni, mert olyan sok előadó verseng, hogy egyszerűen túl nagy a hangzavar. A Dal-Horizont segített abban, hogy ne vesszek el ebben a kavalkádban és eljusson a zeném egy számomra releváns közönséghez. (Két klipem -és az új albumom promóját bonyolították le.) Gördülékeny volt a kommunikáció, mindenről beszámoltak és nagyon jó eredményekkel zárult a kampány. Még egyszer köszönöm a munkájukat! Bátran ajánlom mindenkinek! :)"
"Vélemény 2"
"Vélemény 3"
"Vélemény 4"
„A Dal-Horizont-tal a Befutó tehetségkutató kapcsán találkoztunk, hiszen ők voltak a verseny egyik szervezője. Itt 2. helyezést értünk el, és az egyik nyereményünk az ő marketing szolgáltatásuk volt (promóciós csomag). Annyira jól sikerült az a háttér munka, amit végeztek, hogy ezután egy újabb hónapra megbíztuk őket. Amit ígértek, azt 100%-ig teljesítették nekünk, a kommunikáció nagyon könnyedén ment, ha bármi kérdésünk volt, mindig kielégítő választ kaptunk! Bátran ajánljuk őket, mi még biztosan fogunk velük dolgozni! :)"
„Számomra nagyon fontos, hogy akivel együtt dolgozom, ugyanúgy higgyen abban amit csinálok. Fontos, hogy ugyanúgy magáénak érezze a produkciót, hogy szívvel és lélekkel foglalkozzon a dalaimmal, azok promóciójával. A profi hozzáállás, a szaktudás és a jelen kihívásaihoz való alkalmazkodás mellett ezt is megtaláltam a Dalhorizont csapatában. Nagyon örülök, hogy együtt dolgoztunk és biztos vagyok abban is, hogy a jövő is tartogat még sikeres együttműködést."
„Nagyon hasznosnak bizonyult a promóció, amit nyertünk a Befutó - Zenei Tehetségkutató közönségdíjasaként, ez mind YouTube-on és Spotify-on is látványosan szembetűnő. A kiválasztott dalunk, amit promóztatok, nagyon sok megtekintést/hallgatást/streamet ért el a többihez képest. Szeretnénk megköszönni a segítséget és azt, hogy sokat posztoltatok rólunk az Instán is és, hogy ilyen jól működött a kommunikáció. Meg hát nélkületek nem hallgatták volna meg ilyen sokan a Verified Psychopath-et. Nagyon jó fejek vagytok és segítőkészek. Köszönünk mindent! 👄🤜🤛"
„A Mindenen Keresztül zenekar nevében beszélve a Dal Horizont-ot csakis ajánlani tudom! A hirdetések gyorsan kikerülnek, hatásai azonnal tapasztalhatóak, a végeredmény pedig magáért beszél, az ígért megtekintés/lejátszás többszörösét tudják produkálni! Arról nem is beszélve, hogy a hirdetésekből keletkező megtekintések által csakis pozitív kommentek és értékelések érkeznek, tehát a megcélzott célközönség tökéletes."
„Hetek teltek el azzal, hogy olyan magyar cégek után kutattam, akik talán tudnak segíteni nekem, hogy a dalaim eljuthassanak olyan emberekhez akiket talán érdekelhet. Épp kezdtem feladni, majd a Dalhorizont-tól kaptam egy üzenetet. Nehezen hittem el, de Tudtam, hogy ez kell nekem. Szinte hiába ír az ember bármilyen dalt. Túl nagy a káosz a zeneiparban. Promóció kell. Próbálkoztam facebook hirdetésekkel, posztokkal, mindenféle hashtagekkel, de rájöttem, hogy NA ez az amihez én biztosan nem értek! És annyira ilyen világban élünk, hogy biztos voltam abban is, hogy van erre szakember. Hát megtaláltuk egymást a Dalhorizonttal és elkezdtek nőni a számok! De igazából a hozzáállásuk, a közvetlen, barátságos kommunikáció, őszinte személyes vélemények, hús-vér emberség. Ezek azok a dolgok amiért azt tudom mondani, hogy prémium.”
"Óriási csoda, amit ti csináltok, szóhoz sem jutok .Sokkal több a nézettség a megbeszélteknél, rengetegen írnak. Évek óta törtem a fejem ,hogy tudnék promotalni hatékonyan és általatok végre minden megoldodott. Végtelenül hálás vagyok, hogy mi zöldfülű zenészek is teret kapunk."