ÚJRA KERESIK AZ ORSZÁG LEGFRISSEBB TEHETSÉGEIT – JELENTKEZZ A 2024-ES KIKELTETŐRE!

Az ország legújabb tehetségei ismét a reflektorfényben: a Kilencedik Kikeltető hamarosan újra megnyitja kapuit. Az elmúlt években olyan lenyűgöző produkciók tűntek fel a KERET kiváló tehetségkutatóján, mint Krúbi vagy a Carson Coma, akik mára már teltházas arénákat töltenek meg.

Ahogy minden évben, idén is a Kikeltető olyan zenészeket keres, akik készen állnak arra, hogy ország-világnak megmutassák magukat. A Keret blog tehetségkutatója összeköti a fiatal művészeket egymással és az iparág legbefolyásosabb szereplőivel, hogy segítsen nekik megtalálni az optimális utat karrierjük elindításához. Az előző években olyan sikeres előadók jártak a Kikeltető színpadán, mint Krúbi, a Carson Coma, Analog Balaton, Sisi, Hegedűs Józsi, vagy Platon Karataev.

„Lehetsz singer-songwriter, repper, producer vagy zenész; egyedül vagy zenekarral, mindenkit is szívesen várunk, akinek van egy világos koncepciója és valami újat, izgalmasat tud hozni a pesti éjszakába. Az egyetlen követelmény, hogy össze tudj rakni egy fél órás élő szettet a saját zenédből” – mondják a szervezők.

A szakmai zsűri tagjai idén: Biczó Andrea (Budapest Park), Gedeon Andrea (WMMD), Czeglédi Szasza (Akvárium, Bánkitó, Run Over Dogs), Jezerszky Viki (AZVLM, Kolorádó, CSNK), Kersner Máté (Wavy, Telex After, Club Matka,) AKC Misi (OTL), Balizs Kata (Toldi, Kolorádó), Kocsis András (KERET), Csuka Marci (Switch Nollie, Kolorádó), Szalai Anna és Dorozsmai Gergő (L.A. Suzi), valamint a KERET blog szerkesztői és a Gólya Presszó képviselői.

A jelentkezési lap már elérhető itt! Ne felejtsd el, hogy a jelentkezési határidő: február 22., éjfél előtt egy perccel. A klubestek idén is a Gólyában lesznek, ahol a 12 shortlistes előadó léphet majd színpadra.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük